Lidmaatschap


Lid worden van de NWGR

De Natuurwerkgroep zorgt voor de natuur in de gehele gemeente Rucphen, Wij zijn een echte werkgroep die actief de natuur rondom onze dorpen beheert en beschermt.

Door een actieve bijdrage in het beheer en onderhoud van landschapselementen en groen op een duurzame manier, komen wij op voor de belangen van de natuur.

We ondersteunen Natuurmonumenten en Brabants landschap in het beheer van hun gebieden middels onze vrijwillig landschapsbeheergroepen. Dezelfde groepen voeren ook werkzaamheden uit bij particulieren, zoals wilgen knotten. We zijn een echte werkgroep, zo hangen we nestkasten voor uilen en zwaluwen op en zaaien we jaarlijks in de Rucphense bossen graan/bloemenakkertjes als wintervoer voor de vogels.

Lid worden van de NWGR

Jouw steun en lidmaatschap zijn hard nodig zodat we samen kunnen blijven genieten van de Nederlandse natuur. Je kunt al lid of donateur worden vanaf €10,00  per jaar.

Heb je passie voor natuur en draag je die een warm hart toe, wordt dan actief binnen de natuurwerkgroep en sluit je aan bij een van de werkgroepen.

Lid worden dus !!!

Maar …………. uiteraard is het ook mogelijk om de NWGR financieel te steunen door donateur te worden.

U kunt dit doen door dat op Donateur worden kenbaar te maken.

Voor losse donaties: Bankrekening NL06 RABO0100928447 t.n.v. NatuurWerkgroep Rucphen.

Ja, ik help mee de natuur te beschermen en word lid van Natuurwerkgroep Gemeente Rucphen.

* zijn verplichte velden