Lid of donateur worden?


Lid worden van de NWGR

De NatuurWerkgroep zorgt voor de natuur in de gehele gemeente Rucphen, Wij zijn een echte werkgroep die actief de natuur rondom onze dorpen beheert en beschermt.

Door een actieve bijdrage in het beheer en onderhoud van landschapselementen en groen op een duurzame manier, komen wij op voor de belangen van de natuur.

We ondersteunen o. a. de gemeente Rucphen en Brabants Landschap in het beheer van hun gebieden middels onze vrijwillig landschapsbeheergroepen. Dezelfde groepen voeren ook werkzaamheden uit bij particulieren, zoals wilgen knotten. We zijn een echte werkgroep, zo hangen we nestkasten voor uilen en zwaluwen op en zaaien we jaarlijks in de Rucphense bossen graan/bloemenakkertjes als wintervoer voor de vogels.

Lid worden van de NWGR

Jouw steun en lidmaatschap zijn hard nodig zodat we samen kunnen blijven genieten van de Nederlandse natuur. Je kunt al lid of donateur worden vanaf €10,00  per jaar.

Heb je passie voor natuur en draag je die een warm hart toe, wordt dan actief binnen de NatuurWerkgroep en sluit je aan bij een van de werkgroepen.

Lid worden dus !!! Of donateur

Want uiteraard is het ook mogelijk om de NWGR alleen financieel te steunen door donateur te worden.

Voor losse donaties: Bankrekening NL 06 RABO 0100928447 t.n.v. NatuurWerkgroep Rucphen.

Voor jaarlijkse donaties: zie hieronder.


ANBI erkend

De NatuurWerkgroep Gemeente Rucphen is door de belastingdienst erkend als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Donaties aan de vereniging komen daardoor in aanmerking voor belastingaftrek als gift voor de inkomstenbelasting.

 

 

[si-contact-form form=’1′]